Blog ‘fijne zomervakantie’

Alle lokalen zijn gesopt en geboend, de kasten zijn uitgeruimd, de nieuwe bestellingen zijn ingeruimd, sommige groepen zijn zelfs verhuisd…
Oude spullen zijn afgevoerd, een groot deel is richting Suriname (goed doel), een deel is naar de oud-ijzerhandelaar en een deel moest naar de stort.
De school is opgeruimd, want na de vakantie gaan we het meubilair van groep 6, groep 7 en de centrale hal vervangen. In de hal bieden we vervolgens verschillende type werkplekken aan leerlingen, waarbij ‘samen ontdekken persoonlijk groeien’ (kernwaarden) centraal staan. De inrichting van de school gaat steeds meer passen bij de visie van de school ‘van gedegen onderwijs naar gedegen én vernieuwend onderwijs’.
Het is nu bijna zomervakantie en dat betekent dat iedereen over een paar dagen kan genieten van gezin, familie en vrienden.
Wij wensen iedereen een hele fijne, zonnige, gezellige zomervakantie toe.
We zien de kinderen en ouders graag weer terug op maandag 4 september, tot dan.