We hebben weer nieuwe kandidaten voor de leerlingenraad 🙂
De leerlingenraad van vorig school jaar blijft bestaan.
Er zij echter drie leerlingen vertrokken uit de raad, omdat zij nu in het voortgezet onderwijs zitten.
De raad kan dus uitgebreid worden met drie leerlingen: twee uit groep 6 en één uit groep 8.
Acht kandidaten uit groep 6 hebben zich hiervoor aangemeld en twee uit groep 8.
In de weken voor de herfstvakantie hebben de tien kandidaten campagne gevoerd in de school, wellicht heeft u de affiches gezien en gelezen.
Op dinsdag 31 oktober hebben de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 gestemd.
Op donderdag 2 november heeft de verkiezingscommissie (vier leerlingen) de stemmen geteld. De verkiezingscommissie (twee leerlingen uit groep 7 en drie leer-
lingen uit groep 8) telt niet alleen de stemmen, maar hebben ook de verkiezingsdag voorbereid.
Op vrijdag 3 november is er bekend gemaakt welke drie leerlingen de raad versterken.
Dit zijn Tobi en Romaan uit groep 6 en Alexandra uit groep 8.
In de raad zitten nu: Tyra, Shirine, Alexandra (groep 8), Vincent, Milan (groep 7), Tobi en Romaan (groep 6). Afgelopen vrijdag heeft de leerlingenraad samen met de directeur voor het eerst vergaderd.