Young Impact

Vandaag, 16 februari 2017, heeft groep 8 de ‘kick-off’ van het project Young Impact.
Drie meiden hebben het project geïntroduceerd bij onze leerlingen.
De kinderen hebben vandaag ervaren dat jij, als mens, het verschil kunt maken door iets (ook al is het klein) voor een ander te doen.
Kinderen beseffen dat zij het verschil kunnen maken.
Na de ‘kick-off’ hebben zij verschillende workshops gevolgd over het woord ‘impact’ en hebben zij ook kunnen ontdekken welke kwaliteiten zij eigenlijk hebben (individueel en als groep). Vervolgens hebben zij een filmpje gemaakt en zijn ze aan de slag gegaan met ideeën. De kinderen gaan namelijk in groepjes zelf een project op poten zetten waarin zij het verschil zijn voor andere mensen (of dieren). Het was een buitengewoon bijzondere ochtend.
Op 30 mei worden de kinderen vervolgens beloond met een afsluitende bijeenkomst in het Ziggodome in Amsterdam. Dit wordt een groot evenement voor alle kinderen die het verschil hebben gemaakt.
Kortom… wordt vervolgd!