Blog ‘Fijne vakantie’

Het is vandaag vrijdag 15 juli, morgen begint de zomervakantie.
We kijken terug op een goed jaar, een schooljaar met een jubileum, de school bestaat namelijk alweer 35 jaar.
We hebben verschillende activiteiten gedaan om dit te vieren (u kunt o.a. kijken onder de knop groepen en onder de knop filmpjes).
Het is tijd geworden om dit schooljaar af te ronden en alvast een nieuw jaar voor te bereiden.

We zijn er trots op dat ons onderwijs gedegen staat. Hier hebben we twee jaar hard aan gewerkt met een mooi resultaat.
Volgend schooljaar willen we dit gedegen onderwijs behouden, maar we willen ook meer. We willen een breder aanbod aanbieden van verschillende vormen van leren.
We gaan voor onderwijs in de breedste zin van het woord.

Voor nu wensen we alle kinderen, ouders en verzorgers een hele fijne vakantie. Geniet van het gezin, de vrije tijd en de rust.
We wensen groep 8 een mooie start in het Voortgezet Onderwijs.
We zien alle andere kinderen graag weer terug op maandag 29 augustus, tot dan.